AAA
Activiteiten Activiteitenoverzicht
28-11-2017
Avond
Ontdek je (vrijwilligers)plek
Wil je vrijwilligerswerk doen, maar je weet niet wat bij je past? 

​Deze creatieve en interactieve workshop is gericht op het ontdekken van jouw talenten en de koppeling aan het soort werk dat bij je past.

In het tweede deel komen ervaren vrijwilligers vertellen over hun werk. Zij zijn actief als maatje of geven praktische hulp bij klussen of het gebruik van een computer. Ook vertellen vrijwilligers over hun werk als bestuurslid en wat zij doen als administratieve ondersteuner. 

​Deze avond wordt georganiseerd door de Vrijwilligerscentrale en is in handen van Marian van Uffelen, coördinator Vrijwilligersbemiddeling. 

​Opgeven voor 22 november! 
07-12-2017
Ochtend
Open dag Vrijwilligerscentrale
Op 7 december is het Nationale dag van de Vrijwilliger. Een goede reden voor de Vrijwilligerscentrale om vrijwilligers(werk) extra onder de aandacht te brengen. Ben je al ergens vrijwilliger? Wil je weten of vrijwilligerswerk iets voor jou is? Ben je benieuwd wat de Vrijwilligerscentrale voor jou (in je wijk) kan betekenen? Of vind je het gewoon leuk om een praatje te komen maken? Kom die dag dan tussen 10 en 12 uur langs op een van onderstaande locaties. Aanmelden is niet nodig. Wij zorgen voor koffie, thee en iets lekkers. En natuurlijk ontvang je als bezoeker op deze speciale dag een speciale attentie!

- Centrum: Oude Bornhof 47a Zutphen
- Noordveen: Weg naar Laren 59 Zutphen
- Waterkwartier: Talmastraat 25 Zutphen
- Zuidwijken: Moesmate 184 Zutphen
- Centrum Noorderhaven: van der Vegtestraat 97
- De Hoven: Mulderskamp 97 Zutphen
- Warnsveld: Breegraven 111 Warnsveld
- Buurtservice: Mozartstraat 74 Zutphen

We hopen je te zien op 7 december!