AAA
Mantelzorg Ontmoeting

Wij organiseren regelmatig mantelzorgbijeenkomsten. Hier komt u in contact met andere mantelzorgers. Tijdens deze bijeenkomsten is er tijd voor uw verhaal, behandelen wij interessante thema's of is er ruimte voor ontspanning. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis en de locatie is meestal wijkcentrum Waterkracht, IJsselzaal, Ruys de Beerenbrouckstraat 106 Zutphen.
Data en thema's vindt u onder de tab activiteiten, kies mantelzorg.

Lotgenotencontact in de wijk
Elke laatste woensdagmiddag van de maand. Dit zijn bijeenkomsten voor mantelzorgers die in de wijk Noordveen wonen.
Het doel is ontmoeten en met elkaar in contact komen onder het genot van een kopje koffie of thee. Locatie: Pand Noordveen, Weg naar Laren 59, van 14.00-15.30 uur. De toegang is gratis en u hoeft zich hiervoor niet op te geven. Yvonne Hendriks, sociaal werker van Perspectief Zutphen zal bij deze middagen aanwezig zijn.
Wellicht zullen we ook in andere wijken deze vorm van mantelzorgbijeenkomsten gaan aanbieden.

Jonge mantelzorgers
Een bijzondere groep mantelzorgers zijn jongeren tussen de 12 en 21 jaar. Hiervoor is extra aandacht omdat zij door anderen en zichzelf vaak niet als mantelzorger worden herkend. De Vrijwilligerscentrale organiseert regelmatig leuke uitstapjes voor jonge mantelzorgers. Zo kunnen ze even uit de thuissituatie zijn en lekker onbezorgd met andere jongeren op pad. Tijdens deze activiteiten is er ook gelegenheid ervaringen te delen met andere jonge mantelzorgers.

Vindt u het prettig om snel op de hoogte te zijn van het laatste nieuws? Wilt u dan uw mailadres aan ons door geven?

Voor meer informatie of opgeven kunt u contact opnemen met Cecile Elissen (mantelzorgondersteuning)
tel. 0575 596 296 of mantelzorg@perspectiefzutphen.nl