AAA
Diensten Maaltijdservice
Wanneer u (tijdelijk) niet meer zelf kunt of wilt koken is er onze maaltijdservice. De maaltijdservice bezorgt warme maaltijden aan huis in de gemeente Zutphen.

Warme maaltijden

De warme maaltijden worden verzorgd door de keuken van Zorg-wooncentrum Den Bouw in Warnsveld. Zij hebben geen keuzemenu, maar u kunt wel uw dieetwensen doorgeven. De maaltijden worden iedere dag tussen 11.30 en 12.30 uur bezorgd.

Prijzen

De prijzen voor de warme maaltijden kunt u bij onze maaltijdservice opvragen. Eén keer per maand ontvangt u een factuur. Het verschuldigde bedrag wordt automatisch afgeschreven. Met een kopie van de factuur kunt u eventueel bij gemeente Zutphen individuele maaltijdsubsidie aanvragen.

Meer informatie en aanmelding

Voor het aanmelden of meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen of u kunt hieronder de formulieren downloaden.  

Algemene voorwaarden warm Perspectief
Inschrijfformulier warm Perspectief
Leveringscontract warm Perspectief
Machtigingsformulier Perspectief

De maaltijdservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur op 0575 515717, u kunt ook mailen naar maaltijdservice@perspectiefzutphen.nl
Zaterdag en zondag en op feestdagen kunt u zelf met Zorg-wooncentrum Den Bouw, met de keuken, telefonisch contact opnemen telefoonnummer (0575) 522 840.

Voor meer informatie kunt u ons bellen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer (0575) 515 717 van maandag t/m vrijdag van 09.00-13.00 uur. Wij kunnen u ook informeren over het leveren van (dagelijks) warme maaltijden die in zorgwooncentrum den Bouw worden bereid.