AAA
Nieuws Uitnodiging vrijwilligerswaardering 2018
Uitnodiging vrijwilligerswaardering 2018
Vrijwilligers van Zutphen bedankje aangeboden!
 
De gemeente Zutphen heeft veel waardering voor mensen die vrijwilligerswerk doen. Veel inwoners uit de gemeente zetten zich belangeloos in voor een ander; iets dat vaak als vanzelfsprekend wordt gezien. Toch verdienen juist vrijwilligers een bedankje!
 
Als blijk van waardering voor al het werk dat ze verrichten, worden alle vrijwilligers uitgenodigd voor een gezellige middag. U kunt genieten van een hapje, drankje, muziek en het gezelschap van andere vrijwilligers. Er worden drie bijeenkomsten georganiseerd door de Vrijwilligerscentrale van Perspectief Zutphen.
 
Praktische informatie
Er zijn dit jaar drie dagen waarop u kunt genieten van een bedankje voor het vrijwilligerswerk dat u doet. De borrels vinden plaats in 't Nut, Breegraven 1 in Warnsveld. We vragen u bij het aanmelden een keuze aan te geven voor één van de dagen:
 
  • Woensdag 13 juni 15.30-17.00 uur in 't Nut, live muziek door Eastwood Coverband
  • Dinsdag 19 juni 15.30-17.00 uur in 't Nut, live muziek door Jazzy Fingers
  • Donderdag 28 juni, 15.30-17.00 uur in 't Nut, live muziek door Los Vast
 
Aanmelding
We willen zoveel mogelijk vrijwilligers uit Zutphen en Warnsveld de kans geven aanwezig te zijn. Er is echter een beperkt aantal plekken beschikbaar, daarom is aanmelden noodzakelijk. Wilt u bij uw aanmelding de volgende gegevens aan ons doorgeven:
 
  • Naam
  • Organisatie waar u vrijwilligerswerk doet
  • Telefoonnummer (zodat we u bij evt. wijzigingen kunnen bereiken)
  • Mailadres (zodat we u een bevestiging kunnen sturen)
  • Datum waarop u wilt deelnemen
 
Aanmelden kan tot uiterlijk 5 juni via: vrijwilligerscentrale@perspectiefzutphen.nl of 0575 596296 (tijdens openingstijden: maandag t/m donderdag 09.00 – 15.00 uur en vrijdag 09.00 – 13.00 uur). Er geldt vol=vol! Voor meer informatie kunt u ook hier terecht.

 
Namens de Vrijwilligerscentrale Zutphen en gemeente Zutphen heten wij u van harte welkom!