AAA
Waardering
Vrijwilligerswaardering 2019 groot succes!

'' Deze middag voelt als een groot cadeau'
Dit werd veel gezegd in februari tijdens de vrijwilligerswaardering. Vrijwilligers uit de gemeente Zutphen werden toen namens de gemeente door de Vrijwilligerscentrale getrakteerd op een gratis film, als dank voor hun inzet. "Vrijwilligerswerk is essentieel voor duizenden inwoners van Zutphen", aldus de wethouder. 

De Vrijwilligerscentrale organiseert jaarlijks een vrijwilligerswaardering namens de gemeente Zutphen. Dit jaar was het een gratis film bij bioscoop Cinemajestic. Voor deze editie werkte de Vrijwilligerscentrale samen met Cinemajestic en Anne Theijssen van My Infinity. 
Meer dan 320 mensen zijn verspreid over beide middagen aanwezig. Ze genieten van de film, een drankje en elkaars gezelschap. De vrijwilligers vertegenwoordigen meer dan 100 organisaties in de gemeente Zutphen. Mathijs ten Broeke, wethouder van Zorg & Welzijn, Wonen en Cultuur, spreekt zijn dank uit naar de vrijwilligers. "Vrijwilligers zijn onmisbaar voor veel organisaties". 
Vrijwilligers hadden de keuze uit twee films, elk op twee verschillende dagen en het mooie weer versterkte de goede sfeer!