Wat Is Blade Steak?

Als je hier een regelmatige lezer bent, dan weet je dat het aantal steaks dat opduikt in de loop van de tijd alleen maar toeneemt.

In dit bericht beantwoorden we, wat is steak steak? Dit bericht behandelt alles wat u moet weten over de snit.

Kortom, mesbiefstuk is een snede uit het chuck-gedeelte van een vleesdier.

Blade steak wordt vaak gestoofd en in dunne plakjes gesneden voordat ze worden geserveerd, omdat deze snit vrij taai en vezelig is. Het kan ook worden gemarineerd voor extra malsheid.

Laten we eens nader kijken

Wat Is Blade Steak Precies?

Blade steak is een snee uit het chuck-gedeelte van een koe.

De chuck is het schoudergebied van een rund, wat betekent dat steak steak zijn naam heeft ontleend aan dit deel van het lichaam van de koe.

Deze snede is afkomstig van de ribben 6 tot en met 9.

Gemiddeld is mes steak ongeveer 15 cm dik en 2,5 tot 2 kg zwaar.

Ook wel bekend als gebraden vlees, flatiron steak of schouder petite mals, is mes steak eigenlijk een stuk rundvlees dat vaak in de Koreaanse keuken wordt gebruikt.

Je kunt het licht marineren voordat je het op een hete grill legt.

In de Verenigde Staten wordt steak steak echter het meest gebruikt als vervanging voor duurdere stukken vlees zoals ossenhaas of ribeye.

Het wordt meestal aangeprezen als een smaakvol alternatief dat de bank niet zal breken.

Dit stuk vlees is minder vet dan andere omdat het geen vet aan de buitenkant heeft. Het kan echter kleine spieren bevatten die geen deel uitmaken van de hoofdsnede. Het wordt het kinbeen genoemd.

Terwijl de meeste mensen die met dit probleem te maken krijgen, gewoon het stuk vlees met het bot verwijderen, kunnen anderen problemen ondervinden vanwege de nabijheid van de steak.

Hoewel velen het erover eens zijn dat zo’n obstakel het vlees niet per se verpest, vinden ze misschien dat koken moeilijker is als dit op zijn plaats is.

Het wordt meestal gebruikt in stoofschotels en gestoofde gerechten zoals Zwitserse biefstuk, omdat het de neiging heeft droog te worden als het voor langere tijd alleen wordt gekookt.

De rijke geschiedenis van Blade steak gaat terug tot het 19e-eeuwse Chicago, dat een belangrijke speler was in de vleesverpakkingsindustrie.

Chicago staat bekend als de geboorteplaats van het Amerikaanse steakhouse. Het was strategisch gelegen tussen grote steden en hoogwaardige graanproducerende boerderijen om het een hub voor rundvlees te maken.

Blade Steaks liggen heel dicht bij het schouderblad van de koe, waardoor sommigen het het portiershuis van de arme man noemen.

Blade steak is misschien niet zo mals als een porterhouse, maar het is nog steeds heerlijk en sommige mensen vinden het best lekker.

Hoe Wordt Blade Steak Het Beste Gekookt?

Blade steak kan het beste worden bereid op hoog vuur.

Het mes wordt ook vaak gebruikt in langzaam kokende gerechten zoals stoofschotels of gestoofde gerechten om een mals product te produceren dat in je mond smelt.

Deze steak is gemakkelijk te bereiden en heeft slechts een paar minuten nodig om aan elke kant te garen.

Om je steak een mooie schroei te geven, verwarm je een gietijzeren koekenpan op middelhoog vuur. Plaats de biefstuk vervolgens in een oven van 350 graden F.

Bak de biefstuk 15 minuten, draai hem dan om en bak hem nog 15 minuten.

Hierdoor kan het mes doorkoken en kookt u ook overtollige marinade die aan uw vlees kleeft.

Haal vervolgens je steak uit de oven en laat hem 5 minuten rusten voordat je hem aansnijdt

Als je steak met een mes onder medium-rare kookt, krijg je een taaiere en taaiere steak.

Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw steak op de juiste manier wordt gekookt en om te voorkomen dat u deze te lang kookt, omdat dit hetzelfde effect kan hebben.

Blade steak is gemaakt met ossenhaas en zorgt voor een ongelooflijke smaak en sappigheid.

Hoe Wordt Blade Steak Het Best Bereid?

Het duurt niet lang om mes steak te bereiden.

Deze steak past perfect bij elke marinade, maar is vooral lekker als hij wordt overgoten met iets rijks en smaakvols.

Zorg ervoor dat je op smaak brengt met zout en peper en gebruik alle kruiden die je maar wilt.

Marineer de biefstuk en schroei hem aan beide kanten dicht in grote braadpannen of koekenpannen om de sappen in te sluiten.

Als je wilt, kun je je mes steak grillen. Het is echter belangrijk om deze snede niet te gaar te maken.

Wat Is De Beste Manier Om Blade Steak Te Serveren?

Bij het serveren van mesbiefstuk is het naar mijn mening het beste om te serveren met een rijke, rode wijnsaus.

Je kunt er ook een pittige chimichurri-saus of mierikswortelroomsaus aan toevoegen.

Als je het licht en eenvoudig wilt houden, serveer het dan met gegrilde groenten en rijstpilaf.

Frieten of aardappelen zijn heerlijk als bijgerecht bij deze steak. Zo ook een salade.

Blade Steak Is Duur?

Blade steak is niet duur als het op prijs aankomt.

Het is verkrijgbaar bij uw plaatselijke supermarkt voor ongeveer tot per pond.

Het is de prijs meer dan waard, naar mijn mening!

Deze snit varieert in prijs, afhankelijk van waar het wordt gekocht. Ik raad echter aan om bij uw plaatselijke supermarkt naar het goedkoopste gedeelte te zoeken of uw slager te raadplegen.

Blade steak is nu online te bestellen en thuisbezorgd.

Waar Wordt Blade Steak Vaak Gevonden?

Blade steak is te vinden in de Verenigde Staten van Amerika, Australië, het VK en Nieuw-Zeeland.

Dit stuk vlees is te vinden in de meeste supermarkten en supermarkten over de hele wereld.

Ik heb deze biefstuk gevonden in verschillende supermarktketens in mijn staat en ook in slagerijen.

Wat Is De Voedingswaarde Van Blade Steak?

Als je deze snit graag wilt proberen, zul je blij zijn te weten dat de voedingswaarde van steak niet te armoedig is!

Blade steak bevat weinig cholesterol en vet, dus het is gemakkelijk om deze snee in uw dieet op te nemen.

De snit zit ook vol met eiwitten en is als zodanig een geweldige optie voor degenen die graag sporten.

Zie hieronder de voedingswaarde van één portie (100g) Blade Steak hieronder;

  • Calorieën =177
  • Vet = 6g
  • Verzadigd vet =2g
  • Koolhydraten = 0g
  • Suikers = 0.0g
  • Eiwit = 30g

Deze snit bevat veel eiwitten en weinig vet, waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen die gezondheidsbewust zijn.

Blade steak bevat ook ijzer, wat essentieel is voor de aanmaak van rode bloedcellen.

Ze helpen je om zuurstof door je lichaam te verplaatsen en ze worden ook gebruikt om spieren op te bouwen!

De voedingsverdeling van steak steak is behoorlijk sterk en houdt goed stand in vergelijking met andere delen zoals rib-eye of entrecote.

Blade steak is een goede keuze als je wilt minderen met verzadigde vetten.

Andere Overwegingen

Het is de moeite waard om in gedachten te houden dat steak steak een taai stuk vlees is, en zonder dat er goed op wordt gelet tijdens het koken, kan het taai of droog worden als het niet op de juiste manier wordt behandeld.

Dit probleem kan worden vermeden door een slowcooker te gebruiken of het vlees in vloeistof te smoren.

Blade steak kan in bijna elke kookmethode worden gebruikt, inclusief frituren, grillen en braden.

Andere namen voor messteak zijn onder meer biefstuk van het bovenblad en platte ijzeren steak, afhankelijk van uw geografische locatie.

Een andere overweging voor steak steak is dat het vaak niet zo mals is als andere stukken vlees.

Het is daarom zeer delicaat en vereist extra zorg. Om een harde of rubberachtige textuur te voorkomen, moet het medium of rare worden gekookt.

Je kunt je steak een nacht marineren in een vloeistof met een zuur zoals citroensap.

Nadat het marineren is voltooid, duurt het slechts een paar minuten om de steak van het mes te koken.

Conclusie

Blade steak kan worden genoten in een evenwichtige en gezonde voeding.

Deze snede is eenvoudig te bereiden en vereist zeer weinig voorbereiding. Het is een geweldige optie voor mensen die het druk hebben maar toch goed willen eten.

Het zit boordevol eiwitten, waardoor het ideaal is voor degenen die hun conditie serieus nemen.

Ik garandeer je dat je niet teleurgesteld zult zijn als je deze snit tegenkomt de volgende keer dat je in een restaurant of supermarkt bent.

Bedankt voor het lezen van dit bericht. Je bent een soldaat! Ik hoop dat je iets geleerd hebt over steak steak.

Als je het artikel leuk vond, deel het dan met je familie en vrienden. Zo kunnen ze ook weer iets nieuws leren.